ENERGY FLOORS GET IN TOUCH THE GAMER

Subsidie Gezonde Leefstijl Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht heeft financiële steun aangekondigd om een gezond leven te ondersteunen. Organisaties en inwoners van de stad kunnen tot €40.000 aanvragen om te investeren in leefstijlinterventies, of activiteiten die te maken hebben met obesitas, gezonde voeding of bewegen. 

Scholen in heel Nederland lopen achter op wereldwijde mobiliteitsstatistieken voor kinderen. De pandemie heeft deze inactiviteit alleen maar verder verergerd. Een manier om dit te verbeteren is door te investeren in gezonde initiatieven en we zijn verheugd om te zien dat de Gemeente Utrecht bereid is om dit probleem aan te pakken. 

Dit is nu de perfecte kans om na te denken over gezondheid en mobiliteit voor kinderen op basisscholen. Precies daarvoor is de Gamer van Energy Floors heel geschikt. Sluit aan bij de 50 scholen in Nederland welke reeds een Gamer geïnstalleerd hebben. 

Download de Gamer subsidie brochure

Wat is de Gamer?

De Gamer is een interactief speeltoestel met als doel de mobiliteit van kinderen te verbeteren.  

Het ondersteunt het concept van bewegend leren – kinderen actief maken terwijl ze gelijktijdig hun motorische en cognitieve vaardigheden verbeteren. Dit gaat in zijn werk door te lopen, rennen en springen op de vloertegels. 

Er zijn meerdere spellen beschikbaar op de vloer, variërend van het oefenen van tafels en vermenigvuldiging tot geheugen. Elk spel kan uitdagender worden gemaakt met 3 moeilijkheidsgraden. Kinderen kunnen spelen in groepen, in tweetallen of alleen. 

Bovendien wordt de Gamer buiten op het schoolplein gebouwd, waardoor kinderen worden aangemoedigd het klaslokaal te verlaten en lekker buiten te zijn.  

De Gamer werkt op zonne-energie, wat betekent dat hij 100% energie-positief is. 

Voor meer informatie over de Gamer zie hier.

Let op:  

De eerste aanvraagronde voor de subsidie is op 1 november 2021. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een plan met een kostenspecificatie in te dienen. Ons team helpt u hier graag bij. 

Kijk hier voor meer informatie over de subsidie. 

NEEM CONTACT OP

“Het is nu je kans om de Gamer aan te schaffen…bijvoorbeeld onder de buitenspeelactiviteiten, en als je beetje creatief bent onder samen werken, samen leren, of digitale leermiddelen…Hij gaat voor langere tijd mee, is niet een interventie die je voor korte termijn inzet.”Mirjam Schweppe, Principal at CBS De Flambouw Nigtevecht.

BEKIJK ONZE NPO GAMER & VERDIEPINGSMODULES
Gemeente Utrecht

The Gamer portfolio

CBS de Kinderkring, Woubrugge

KOKO Kinderopvang, de Tovertuin, Vleuten

CBS De Flambouw, Nigtevecht

E: INFO@ENERGY-FLOORS.COM

T: +31 10 276 22 13

DIRECTIEKADE 12, 3089 JA ROTTERDAM, THE NETHERLANDS

Privacy Policy Terms & conditions